Archive for marec, 2011

SE SPRAŠUJETE KAJ POČNEMO?

Zvestim bralcem in obiskovalcem naše spletne strani se v imenu vseh članov KD iskreno opravičujem za pomanjkljivo obveščanje o dogajanju v naših logih v zadnjih mesecih.

Februar je mesec, ko ima kultura prednost pred vsem ostalim dogajanjem. Tako smo kulturi odprli vrata in praznik obeležili v dvorani OŠ Stari trg, kjer so se predstavili tako osnovnošolci, člani KD in kitarist Gorazd Križ. Kot ste že imeli priložnost prebrati in slišati v nekaterih medijih, smo v tem kulturnem mesecu prejeli občinsko priznanje za ohranjanje glasbene kulture.

Marec se je pričel s pripravami na preganjanje zime. Kot je moč čutiti, je našim gregorčkom ponovno uspelo! Na pot po Poljanskih vaseh so se podali na gregorjevo soboto, 13. marca. Veselo so povedali, da bojo čibe dosti jajc iznesle i da bo ’se dobro obrudilo.

In zdaj se sprašujete, da nam je samo to uspelo postoriti v tem času?! Naj vam zaupam naslednje: nekaj članov se več mesecev ukvarja z nastankom knjige o delovanju društva, ki letos praznuje 10 let, preostali pa pripravljajo scenarija za prireditev in zabavo!

10. obletnico ustanovitve društva bomo obeležili 29. aprila 2011 v Starem trgu ob Kolpi. Vljudno vabljeni!

P. M.

marec 29 2011 | novice | No Comments »