PARTNERSKA POROKA - PREMIERA


V soboto, 7. 3. 2009, je v dvorani OŠ Stari trg ob Kolpi potekala premiera Partljičeve komedije Partnerska poroka v izvedbi domače gledališke skupine Kulturnega društva Stari trg ob Kolpi.

Gledališka skupina neprekinjeno deluje od leta 2000, ko je nekaj gledaliških navdušencev pričelo izvajati skeče in podobne krajše uprizoritve. Po sezonah priložnostnih skečev in uspešnih uprizoritvah komedij Štiri letni časi in Štajerc v Ljubljani so amaterski igralci gledališke skupine na oder postavili novo situacijsko komedijo Toneta Partljiča “Partnerska poroka”.

 

ImageShack

                 Foto: Maja Tomažin

 

Dvorana OŠ Stari trg ob Kolpi je pričakovano pokala po šivih, saj se je v njej trlo obiskovalcev, ki so prišli od blizu in daleč. Nastali ljubezenski zapleti junakov so občinstvo dodobra nasmejali in v današnjih težkih časih sprostili in jim tako vlili novega upanja. Po bučnem aplavzu je sledila zahvala gledališki skupini predsednika KD Stari trg ob Kolpi, gospoda Andreja Radeta, za trud, predsednica gledališke skupine ZIK Črnomelj, gospa Mojca Breznik, pa je nastopajočim poklonila cvetje in jim namenila besede pohvale.

Po predstavi je sledila pogostitev povabljenih gostov v prostorih kulturnega društva, kjer sta zbrane z glasbo zabavala Toni in Domen Verderber.

Člani gledališke skupine KD Stari trg ob Kolpi se iskreno zahvaljujejo vsem obiskovalcem za obisk in napovedujejo ponovitev igre v bližnji prihodnosti.

marec 12 2009 06:20 popldne | novice

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.